Mannol 2 Takt Plus

 

Mannol 7204-1

Super Kwaliteit

Specificaties

 

  • API-TC
  • JASO FD
  • ISO L-EGD
  • TISI


Een universele hoogwaardige motorolie op synthetische basis voor moderne hoogbelaste en snelle 2-taktmotoren met lucht- en vloeistofkoeling. Het is geschikt voor smering door een voorgemengd mengsel en automatisch mengen in een motorinlaat.

Producteigenschappen:
- Een modern additievenpakket en een synthetische basis zorgen voor een stabiele werking van de motor onder alle bedrijfsomstandigheden, inclusief hoge temperaturen en belastingen, voorkomen de vorming van koolstofafzettingen, lak en roet op de wanden van de verbrandingskamer, zuigers, bougies, kleppen een uitlaatspruitstuk en uitlaatpijp voorkomen dat zuigerveren blijven plakken en ophopen, waardoor de levensduur van de motor wordt verlengd;
- Een speciale olieformule zorgt voor een volledige en rookloze verbranding en voorkomt voorontsteking;
- Speciale asloze wasmiddeladditieven houden de motoronderdelen schoon;
- Vormt onmiddellijk een zeer stabiel mengsel met alle soorten brandstof, zelfs bij lage temperaturen;
- Het heeft uitstekende anticorrosie-, antislijtage- en antifrictie-eigenschappen en voorkomt slijtage en slijtage aan cilinderwanden, zelfs onder extreme belastingen;
- Het is geschikt voor motorsport.

Het is ontworpen voor gebruik in alle soorten moderne 2-taktmotoren: motorfietsen, bromfietsen, scooters, scooters en andere tweewielige motorvoertuigen met het vereiste oliepeil van API TC en JASO FD.
De door de motorfabrikanten aanbevolen brandstof-olie-mengselverhouding moet in acht worden genomen. Als dit niet het geval is, is de aanbevolen verhouding 1:50.
Houd u aan de instructies van de fabrikant in de gebruikershandleiding van de motor!
Het is rood geverfd voor visuele controle van de olie in het mengsel.

 


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: