15 x 12 Stuks Motor Starter 450ml 9669

 

Motorstarter – een speciaal spuitbusproduct ontworpen om het starten van diesel- (inclusief pompinjectoren en common-railsysteem) en benzine (injectie en carburateur) te vergemakkelijken, zowel twee- als viertaktmotoren van personenauto's, vrachtwagens, bouw- en landbouwmachines, motorfietsen, bromfietsen, ATV's, sneeuwscooters, kettingzagen, gasgereedschappen, tuingereedschap, evenals alle soorten scheeps- en bootmotoren, compressormotoren, enz. generatoren. Zorgt voor een snelle en betrouwbare start in de winter, zelfs bij extreme kou, hoge luchtvochtigheid, natte bougies, onregelmatige brandstoftoevoer en een lege accu. Het is een combinatie van licht ontvlambare werkzame stoffen, waaronder esters.

Eigenschappen:
- Bevat speciale smeeradditieven die slijtage en microdruk van de cilinder-zuigergroep bij het starten van de motor uitsluiten;
- Beschermt de motor tegen corrosie;
- Verlengt de levensduur van de motor en de accu bij regelmatig gebruik;
- Verbetert de ontsteking van brandstof;
- Heeft een verhoogde calorische waarde en zorgt voor een uniforme en volledige verbranding van het brandstof-luchtmengsel;
- Economisch.

Toepassing:
Schud de ballon. Spuit het product gedurende 5-7 seconden rechtstreeks in het luchtfilter of het inlaatkanaal en start dan onmiddellijk de motor. Bij benzinemotoren drukt u het gaspedaal lichtjes in. Druk bij dieselmotoren het gaspedaal in om storingen te voorkomen. Spuit niet op de bougies en onderdelen van het verwarmingssysteem.

Let op:
Omdat het product brandbare stoffen bevat, mag er niet gerookt worden tijdens het gebruik en mag het niet gebruikt worden in de buurt van open vuur of andere ontstekingsbronnen.