1 Liter 10W-40 

 

Zie svp. www.atlanticlubes.com 

 

Specificatie :

 

ACEA: A3/B3, API : SL/CF

RENAULT RN0700 / RN 0710

MB APPROVAL 229.1

VW 502.00 / 505.00

 

 

Atlantic X Motoroliën zijn premium, hoogwaardige multigrade motorolie geformuleerd door basisoliën van hoge kwaliteit in combinatie met moderne prestatie-additieven om een lange motorleven te bieden en kritieke motoronderdelen te beschermen tegen smeermiddelgerelateerde storingen tot maximaal 5000 mijl, terwijl ook een brede temperatuur beschermen bereik.

 

Atlantic X -motorolie worden zorgvuldig bereid met een toegevoegd reinigingsmiddel om slib- en motorafzettingen te voorkomen. Bovendien worden pour-puntdepressiva en viscositeitsindex (VI) -verbeteraars opgenomen om de optimale vloeibaarheid en viscositeit te bieden gedurende een breed temperatuurbereik en om verdere bescherming te bieden tegen de schadelijke effecten van stop-en-go-rijden en hoge en lage temperatuurmotor lopen . Het heeft een dubbele laag van motorkledingpreventie en een complete zinkformulering.

 

Uitstekende motorgebescherming Uitstekende reinigingstechniek om vuil en slibaccumulatie te voorkomen. Verminderde motorafzettingen bij hoge temperaturen Betere motorbeveiliging tijdens opstart-, motoropwarming en regelmatige rijomstandigheden. Langdurige slijtagepreventie van motorcomponenten (distributie, ring, plunjer en voering) verlengt de levensduur van de motor. Compatibel met zowel diesel- als LPG -motoren Uitstekende weerstand van warmte en oxidatie Vermindert slijtage vanwege het gebruik van geavanceerde basisoliën Hulp bij het reinigen en beschermen van oudere motor Voldoet aan de meest strenge specificaties van de autofabrikant Zorgt ervoor dat de vitale motorafdichtingen zacht en flexibel blijven om olielekken te verminderen.

 

Atlantic X Motoroliën zijn ideaal voor benzinemotoren met traditionele carburateurs en dieselmotoren (personenauto's en lichte industriële voertuigen) met normaal afgezogen of turboladerdirect injectie. Ongeacht het seizoen, het kan worden gebruikt in elke besturingssituaties (stadsverkeer, weg, snelwegen).


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: